Lampu senter pertahanan
Lampu senter pertahanan
Biasane, wong ngerti senter sing mung bisa mbantu kita kanggo madhangi ing peteng. Nanging wektu ganti, luwih akeh wong sing butuh senter apa sing bisa mbantu kita ...
Read More
Senter kuat paling kuat yakni SFL-A176N
Senter kuat paling kuat yakni SFL-A176N
Kita nyedhiyakake senter paling kuat sing paling apik. Iki diciptakake dening kita lan kita nyebataken SFL-A176N. Ing 2015, desainer lan insinyur kita wiwit ngrancang. Iku mblanjakake telung sasi ing ...
Read More
SPESIFIKASI FLASHLIGHT (1)
SPESIFIKASI FLASHLIGHT (1)
Output cahya Output cahya, kacarita ing lumen, ditemtokake dening total cahya metu-ing-ngarep (OTF) senter, sing ana hubungane karo efisiensi LED lan ...
Read More
Apa saben wong ngirim nggawa senter?
Apa saben wong ngirim nggawa senter?
Malah sampeyan ora njupuk senter minangka alat pertahanan diri, ana sing perlu nggawa senter saben dinane. Lampu senter taktis sing praktis cocok kanggo dilebokake ing tas tangan, sing ...
Read More
Apa Tuku Lampu Depan?
Apa Tuku Lampu Depan?
Kabeh wong ngomong yen dheweke ora perlu lampu. Slametan wis cukup kanggo dheweke bisa mlaku ing wayah wengi. Nanging, aku pengin menehi sampeyan lampu ngarep akeh nggunakake ...
Read More
Lampu senter taktis lan dipimpin
Lampu senter taktis lan dipimpin
Lampu senter taktis minangka wangun lampu sing portabel, lan unit-unit kualitas apik adoh lan remot utama ing tataran kapisan. Desain taktis nutupi ...
Read More
Supaya sampeyan entuk senter sing paling apik nalika sampeyan butuh
Supaya sampeyan entuk senter sing paling apik nalika sampeyan butuh
Apa sampeyan ngerti carane milih senter nalika sampeyan tuku? Malah, paling ora ngerti carane milih, Yen sampeyan entuk lan sampeyan bakal tuku ...
Read More
Ingress Protection Rating
Ingress Protection Rating
Kode IP (Ingress Protection Rating) kasusun saka huruf IP sing diikuti karo rong digit utawa siji digit lan siji huruf lan huruf opsional. Kaya ditemtokake ing standar internasional ...
Read More
Suhu werna
Suhu werna
Biasane, suhu werna soklat LED bisa dipérang dadi cahya putih (kira-kira suhu werna 6500K), putih netral (babagan 4000k) lan putih anget (babagan 3000K). Kenapa kita kudu nggawe ...
Read More
Pambuka baterei
Pambuka baterei
1.Classification Baterai bisa diurutake ing kategori 3: baterai lithium-ion, baterei alkali lan baterai hydride nikel. Baterei lithium-ion (kadhangkala baterei Li-ion utawa LIB) iku kulawarga baterei sing bisa diisi ulang ...
Read More